Akumulátorový postrekovač VILLAGER VBS 16 Li-ion | IBO.sk
Top kvalita
Super cena

Akumulátorový postrekovač VILLAGER VBS 16 Li-ion

Kategória: Postrekovače
Kód produktu: VI051572
Záručná doba: 3 roky
Dostupnosť: Dostupný
119.00 € s DPH 139.00 €

Akumulátorový postrekovač VILLAGER VBS 16 Li-ion je jeden z našich najobľúbenejších produktov. Môžete ho jednoducho a pohodlne použiť doma vo vlastnej záhradke. Svoje využitie nájde však aj vo veľkých záhradách s okrasnými či úžitkovými rastlinami. Kvalitný postrekovač je tiež vhodný na profesionálne práce v teréne a údržbové práce v lese. 

Jednou z najväčších výhod postrekovača je nízka hmotnosť, iba 5,9 kg. Pri jeho používaní sa príliš neunavíte. Navyše, akumulátorový postrekovač VBS 16 Li-ion má 12V/8 Ah lítium-iónovú batériu s vysokou výdržou až 5 hodín. Zásluhou týchto benefitov môžete efektívne a komfortne pracovať aj niekoľko hodín. Objem nádrže na postrek je až 16 litrov. 

K postrekovaču dostanete bezplatne v balení rozšíriteľnú tyčku (2 x 60 cm), ktorá vašu prácu značne uľahčí, ale aj 2 typy trysiek, základnú a dvojitú. Vzdialenosť dostreku trysiek je za ideálnych podmienok až 3 metre. Dvojitá tryska, ktorá plní funkciu dvoch trysiek za sebou zabezpečuje širšiu plochu postreku a teda vyššiu rýchlosť a účinnosť vašej práce. Na zameranie postreku iba na jednu rastlinu je výborným pomocníkom doplnková tryska H 01, ktorá slúži na bodové postrekovanie a napomáha presnej aplikácii postreku. Vďaka tejto tryske dopadne postreková zmes priamo na jednotlivé rastliny alebo na menšie plochy a tekutina neminie určený cieľ.

Hadica na postrekovanie je pevná a zároveň ľahko ohybná. To umožňuje nenáročnú manipuláciu pre každého používateľa, či už pôjde o bežného záhradkára alebo o profesionála, ktorý využíva postrekovač VBS 16 Li-On ako pracovný nástroj. Bolesti z nadmerného pumpovania vám preto s týmto postrekovačom nehrozia. Oceníte aj regulátor tlaku. Pomocou neho môžete tlak pohodlne regulovať otáčaním ventilu. 

Nabíjačka batérie zdarma je štandardnou súčasťou balenia. Fantastickým zlepšovákom je ukazovateľ stavu batérie na základe farieb. Ak svieti na postrekovači na zeleno, batéria je nabitá a môžete ďalej pokojne pracovať. Oranžová farba značí takmer vybitú batériu. Červená farba je znakom toho, že s vašou batériou  niečo nie je v poriadku. V prípade, že by ste si potrebovali k postrekovaču dokúpiť novú náhradnú batériu, bez zbytočných starostí si ju zaobstaráte u nás. 

Ak sa vo vašej záhradke nachádzajú aj nadrozmerné stromy, skvelou vychytávkou na zjednodušenie práce je benzínový rosič. Tento vynikajúci pomocník vám pomôže ošetriť postrekom aj tie najvyššie konáre a vetvičky. 

Batéria: 12V/8 Ah, Li-ion

Objem nádrže na postrek: 16 l

Prietok: 800 ml/min.

Pracovný čas: 5 hodín (pri 50% výkone)

Doba nabíjania: 5-6 hodín

Pracovný tlak: 2,7 - 4 bar

Regulátor tlaku: Áno

Hmotnosť: 5,9 kg

Recenzie produktu Akumulátorový postrekovač VILLAGER VBS 16 Li-ion

Jaroslav
ideálna kombinácia batéria - čerpadlo odstraňuje fyzickú námahu pri postreku a doporučujem použiť miesto chrbtového nosiča malý príručný vozík, hlavne pri 15 litrovej postrekovej kvapaline. Pri vyšších stromoch doporučujem dokúpiť 2, resp 3 postrekovacie tyčky a k tomu dva spojovacie konektory. Značná úspora času pri postrekoch stromov pri minimálnej námahe bez plytvania postrekovou kvapalinou.
Marian Buran

Hore