Ďalekohľad deň / noc ATN BinoX HD 4-16x | IBO.sk

Ďalekohľad deň / noc ATN BinoX HD 4-16x

Kategória: Nočné videnie
Kód produktu: ATNDGBNBNHDX2
Je nám to ľúto, ale predaj skončil.

Spoločnosť ATN ukončila výrobu obľúbeného ďalekohľadu ATN BinoX 4-16x HD, ktorý nahradil nový model ATN BinoX 4-16 4K. Novinku nájdete tu: ATN BinoX 4-16 4K



  • 3D gyroskop so zabudovanou stabilizáciou
  • Ostrý obraz za akýkoľvek podmienok
  • Využíva senzor vo vysokom rozlíšení s možnosťou jasného nočného videnia
  • Obsidian Core je vysoko špecializovaný počítač 
  • Nahrávanie videa vo FULL HD

Nahrávajte si vaše lovecké chvíle v ohromujúcom 1080p Full HD rozlíšení ako súčasť vášho pravidelného loveckého dobrodružstva. Už žiadne zmeškané momenty. Nahrávajte si videá, vyfotografujte, a prineste si k Vám domov tieto zábery ktoré môžete zdieľať s vašimi priateľmi, rodinou a na sociálnych sieťach. Funkcia plynulého priblíženia BinoX-HD vám umožňuje plynulé priblíženie bez rozptyľovania, ktoré je tak prirodzené - zabudnete, že sa pozeráte aj cez ďalekohľad. BinoX-HD dáva vášmu svetu krištáľovo čistý výhľad, deň alebo noc, s jedinečným režimom denného zobrazenia a nočného videnia. 

Vôbec po prvýkrát je nočné videnie k dispozícii v HD kvalite. Ostré a jasné snímky, ktoré majú rozlišovací dosah až do tých najtemnejších miest a najmenších detailov. Zvoliť si môžete medzi klasickou zelenou farbou alebo z odtieňov sivej. Rozhranie je navrhnuté tak, aby nastavenie a používanie bolo jednoduché a intuitívne. Skratkové ponuky uľahčujú prístup k vašim najčastejším príkazom. Všetky dôležité mierky 3D animácie sa zobrazujú na okraji obrazovky, aby nenarúšali váše zorné pole. Záznamový systém BinoX sníma statické obrázky a videa vo vysokom rozlíšení, vďaka čomu budete môcť zdieľať svoje najnovšie dobrodružstvá so svojimi kamarátmi na chate, alebo doma. 

Vďaka funkcii Wi-Fi a HD optike môžete vidieť, čo vidí pozorovateľ v reálnom čase. Využitím aplikácie ATN Obsidian môžete ovládať zariadenie a sledovať jeho reálny prenos.

Pripojte telefón alebo tablet a prezrite si všetko naraz. Chcete vidieť, čo ste doposiaľ zaznamenali? Žiadny problém! Akonáhle spustíte aplikáciu cez WiFi, otvorte galériu a môžete prehrávať najnovšie zaznamenané dobrodružstvo. Všetky vaše fotky a videá máte na dosah ruky. Integrovaný počítač BinoX-HD Obsidian Core, postavený na najmodernejších známych technológiách, vám ponúka najrýchlejší a najvýkonnejší procesor v ďalekohľadoch ATN. Vyznačuje sa bleskovou rýchlosťou a výkonom bez oneskorenia. Rýchlosť a vysoké rozlíšenie sú na váš príkaz pomocou jediného stlačenia tlačidla.  

Ďalekohľad BinoX je vybavený veľkým množstvom funkcií, všetky parametre sa môžu v reálnom čase meniť priamo na displeji. Ďalej umožňuje výber až z 18 užívateľských profilov. Zariadenie disponuje vstavanou 4 GB pamäťou a možnosťou zaznamenávania videí a snímok. 

Ovládacie tlačidlá sú umiestnené tak, aby nemohlo dôjsť k ich nechcenému stlačeniu. Ďalekohľad môže byť napájaný na batérie typu CR123A. 

Technické parametre:

Životnosť batérie 6-8 hod
Hmotnosť 1,5 kg
Rozlíšenie videa 1080p 30 fps
Rozmery 208×127x59 mm
Senzor Senzor HD 1080p ATN L130
Objektív 65 mm
Zorné pole
Menič obrazu ATN obsidian
Rozlíšenie systému 90 lp / mm
Zväčšenie 4-16x
Operačné teploty -20 °C až 50 °C
Zdroj napájania 3x CR123A
Ostriaca vzdialenosť 10 m - do nekonečna
Dosah prísvitu 300 metrov
Micro SD karta 4-64 GB


Obsah balenia: 

  • 1x Ďalekohľad BinoX HD 4-16x
  • 1x Puzdro
  • 1x Popruh
  • 1x Čiastiaca handrička
  • 3x Batéria CR 123A 3V

Recenzie produktu Ďalekohľad deň / noc ATN BinoX HD 4-16x

Anonym
Zatial plni to, na co bol kupeny
Anonym
Od včerajška začal zrazu plniť aj to, na čo nebol kúpený.

Hore