Fotopasca ScoutGuard MG 984 - 36M 4G LTE | IBO.sk
Fotopasca ScoutGuard MG 984 - 36M 4G LTE Fotopasca ScoutGuard MG 984 - 36M 4G LTE 1 Fotopasca ScoutGuard MG 984 - 36M 4G LTE 2 Fotopasca ScoutGuard MG 984 - 36M 4G LTE 3 Fotopasca ScoutGuard MG 984 - 36M 4G LTE 4
Zľava 25%
Zimný výpredaj
do
:
dní
:
hod.
:
min.
 
sek.
-25%
Top kvalita
Na zlosynov

Fotopasca ScoutGuard MG 984 - 36M 4G LTE

Kategória: Fotopasce
Kód produktu: PO1196
Záručná doba: 2 roky
Dostupnosť: Dostupný
284.93 € s DPH 379.90 €
  • Absolútne neviditeľný prísvit
  • Možnosť odosielania videa a fotografií na váš smartfón
  • FHD video so zvukom a dĺžkou až do 180 sekúnd
  • Dvojcestná komunikácia, ovládanie cez aplikáciu alebo SMS kódy
  • Veľký 3" LCD farebný displej
  • Dosvit 30 metrov
  • Ultra nízka spotreba energie pri nečinnosti
  • Extrémne rýchle odosielanie cez 4G sieť

Inovatívna novinka z dielne popredného amerického výrobcu fotopascí ScoutGuard - model MG984G-36M Black. Kamera s absolútne neviditeľným prísvitom, nebadateľným ľudským a ani zvieracím okom. Je tak nielen ideálnym strážcom objektov, nehnuteľností, chát či čiernych skládok. Je taktiež skvelým pomocníkom na monitorovanie zveri, vnadísk či krmelcov. Videá vo FULL HD kvalite v rozlíšení 1080p a so zvukom a fotografie s rozlíšením až 36 Mpx. Všetko si dokážete pozrieť priamo v teréne na veľkom 3" LCD farebnom displeji. Novinkou pri tejto fotopascí je bleskurýchle odosielanie fotografií a videí priamo na váš smartfón, a to ihneď po odfotení. Fotopasca MG984 odosiela fotografie a videá prostredníctvom najrýchlejšej LTE siete. Prenos je tak 5x rýchlejší a v oveľa lepšej kvalite. Novinkou je aj nová prepracovaná kamufláž, ktorá dokonala skryje vašu fotopascu.

Dosvit fotopasce je až 30 metrov, zaznamená tak pohyb na väčšiu vzdialenosť v porovnaní s ostatnými fotopascami. Ďalšou skvelou funkciou stromovej kamery MG984G-36M je dvojcestná komunikácia. To znamená, že môžete svoju kameru ovládať cez telefón odkiaľkoľvek prostredníctvom aplikácie alebo cez SMS kódy. Táto poľovnícka kamera má ešte ďalšie špecifické vylepšenie a to, že si môžete nastaviť deň alebo dni, v ktoré bude aktívna. Ide o MMS/GPRS fotopascu, takže zaznamenané foto Vám dokáže poslať buď do telefónu alebo na e-mail. Na fotografiách sa zobrazujú aj údaje o teplote a fáze mesiaca. Skvelou novinkou je funkcia BolyRaw, ktorá dokonale spracováva fotografie pre ešte lepší zážitok z prezerania vašich fotografií.

Napájaná je batériami AA v počte 4 - 8 ks alebo prostredníctvo 6V výstupu (solárny panel a pod). Keď máte viacero rovnakých fotopascí určite oceníte možnosť označenia každej fotopasce písmenami od A po Z. Nebudú sa Vám fotky alebo videá z nich pliesť a budete presne vedieť, z ktorej fotopasce Vám e-mail alebo MMS-ka prišla.

Aplikáciu, prostredníctvom ktorej si svoju fotopascu ScoutGuard MG984G-30M Black pohodlne nastavíte vo Vašom počítači, si môžete stiahnuť TU. (v počítači si nastavíte všetky nastavenia a výsledný súbor len skopírujete na SD kartu, ktorú používate vo fotopasci, nastavenie je jednoduché a rýchle.)

Aplikáciu BGTools, vďaka ktorej dokážete ovládať a nastavovať svoju fotopascu ScoutGuard MG984-36M Black komfortne zo svojho smartfónu si môžete stiahnuť TU, alebo cez Google Play (Obchod Play) priamo vo Vašom smartfóne (aj Android aj IOS).

Technická špecifikácia:

Prísvit: Absolútne neviditeľný - 940 nm
Dosvit: do 30 m
Rýchlosť spúšte: 0,7 s
Záber čidla: 57°
Možnosť záznamu: Foto / Video / Foto + Video
Rozlíšenie fotografie: 14 / 20 / 36 Mpx
Rozlíšenie videa so zvukom: 640 x 480 / 1280 x 720 HD / 1920 x 1080 FHD
Dĺžka videa: 10 - 180 sek
Burst mode - sériové fotenie: 1 - 6 snímkov
Režim Time - lapse: off / 5 min - 8 hod
Nastaviteľná citlivosť senzora: Nízka / Normálna / Vysoká
PIR interval - interval medzi 2 fotkami: 0 sek - 60 min
MMS / GPRS modul: Áno
Typ odosielania foto / video z fotopasce: Manuálne / Denne / Nepretržite / Vypnuté
Označenie každej fotopasce: Áno, od A po Z
Displej: 3" LCD farebný
Dvojcestná komunikácia: Áno, cez aplikáciu alebo SMS kódmi
Pri nečinnosti ultra nízka spotreba energie: Áno
Informácie na fotografiách: Teplota a fáza mesiaca
6V výstup: Áno
TV výstup: Áno
Micro USB výstup: Áno
Obsah balenia: fotopasca, anténa, popruh, USB kábel, držiak do stromu

Recenzie produktu Fotopasca ScoutGuard MG 984 - 36M 4G LTE

Anonym
hans
je to bomba,oplatí sa

Hore