Opakovacia guľovnica HAENEL Jaeger 10 TRACKER krátka | IBO.sk
Opakovacia guľovnica HAENEL Jaeger 10 TRACKER krátka
Zľava 25%

Opakovacia guľovnica HAENEL Jaeger 10 TRACKER krátka

Kód produktu: HN07
Je nám to ľúto, ale predaj skončil.

Zľava - 25% platí na vybrané kalibre a prevedenia zbraní ktoré máme skladom. Po rezervácií vás budú naši pracovníci kontaktovať.

  • skrátená hlaveň na 510 mm
  • chod záveru s rotáciou iba 60 stupňov
  • nastaviteľné svetlovodné mieridlá
  • bezpečné uzamykanie tromi ozubmi

Opakovacia guľovnica HAENEL Jaeger 10 TRACKER má skrátenú hlaveň na 510 mm. Táto zbraň je tak ideálna na spoločné poľovačky do pohonu, kedy kratšia zbraň uľahčuje pohyb v hustom poraste a umožňuje pohotovo reagovať, pohodlnejšie a rýchlejšie zamieriť, čo môže byť veľmi dôležité napríklad pri strete s poranenou zverou a pod. Pri tomto modeli výrobca zapracoval najmä na praktických detailoch, nutné je teda oceniť predovšetkým bezpečné uzamykanie tromi ozubmi, hladký a presný chod záveru s rotáciu iba 60 stupňov. Prebitie je tak pri tejto konštrukcii veľmi rýchle. Štandardom sú nastaviteľné mieridlá so svetlovodnými vláknami a spúšť s napináčikom. Odľahčená pažba z odolného plastu ukončená gumovou pätkou neobyčajne dobre sedí. Zbrane sú vybavené vyberateľným zásobníkom s kapacitou 3 +1.

Dĺžka hlavne: 510 mm
Typ hlavne: Standard / Ø17
Celková dĺžka: 1050 mm
Hmotnosť: 2,9 kg
Kaliber: 6,5x55SE
Kapacita zásobníka: 3+1
Mieridlá: Klasické

Recenzie produktu Opakovacia guľovnica HAENEL Jaeger 10 TRACKER krátka

Daniel
Super bomba zbraň, ľahučka, nosím ju ako pracovnú zbraň na dohľadavky a do honu, ale strieľa som uz aj na 200 metrov a uplne bez problemov.
Robo
len 51 cm hlaveň , krátka kompaktná a veľmi presná , super manipulácia aj na malých posedoch , vrelo odporúčam
Stránky, na ktoré sa chystáte vstúpiť sú určené pre odbornú verejnosť v oblasti zbraní a streliva. Vstupom na ne vyhlasujete, že ste držiteľom zbrojného preukazu alebo zbrojnej licencie.

Hore